Ikea är inte de enda…

…som tjuvstartat julen. Rusta är också med i den ligan! 🙂 Slank inom Rusta i ett helt annat ärende häromdagen när jag noterade att de börjat ställa i ordning sin julavdelning och jag var såklart tvungen att ta en titt!
De här söta servetterna med små domherrar blev jag lite lätt förälskad i..

Tomteljusen klarar jag mig fint utan, men visst är det juligt!

Juliga plåtburkar är jag väldigt svag för, men de måste gå att förvara på ett smidigt sätt under resten av året. Tyvärr är hjärtburkar svåra att stapla i de runda och fyrkantiga burkar jag redan har..

Presentpåsar & etiketter, och det viktigaste av alt, pyssellådorna nere till vänster i bilden! Jag gillar Rustas pyssellådor, de är lite mer budgetvänliga än t ex Panduros. Perfekt om man som jag har en sexårig pysslare som sätter kvantitet före kvalitet på sina alster!
Riktigt snygga julklappspapper hittade jag också! Jag älskar den här metallictrenden!Julklappspapper och -snöre i långa rader!Mer pynt och belysning på väg upp…tStort utbud av ljusstakar och adventsstjärnor!Inte riktigt min stil, stjärnor med djurmönster och döskallar…Då föredrar jag de här! Funderar på om jag skulle ta med dottern och låta henne välja en egen stjärna att hänga i sitt fönster… De två paisleymönstrade i mitten gillade jag!

2 reaktioner på ”Ikea är inte de enda…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s