Funderar på julkrans…

Fick ett nyhetsmail från Blomsterlandet häromdagen där de pushade för sin årliga kransbindarkväll.

krans3

Jag är så sugen, samtidigt vet jag ju hur besviken jag blev senaste jag försökte mig på det i deras regi.. Det slutade med att jag besviket gick därifrån utan krans. (Sen blev det ju iofs en egengjord krans ändå det året, men i helt annan regi!) Och förra året blev det en enkel improviserad krans efter en promenad i skogen..

Men i år är jag som sagt sugen på en lite mer arbetad krans igen, och man kanske skulle ta och ge Blomsterlandet en andra chans i den frågan? Och i värsta fall plocka med sig en egen liten sekatör i handväskan…

Bilderna i nyhetsbrevet var i alla fall väldigt inspirerande!

krans1krans2

2 reaktioner på ”Funderar på julkrans…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s