Barnsäker gran #2

Satt och bläddrade igenom gamla julbilder igår kväll och hittade den här bilden på vår julgran från 2010. Dottern var drygt ett och ett halvt år då och gick mest omkring och drog ner saker, precis som jag är rädd att hennes lillebror ska göra lagom till jul i år. Dessutom var hunden fortfarande valp så granen är både barn- och valpsäkrad!

20101219173

Och det ser ju faktiskt ut som om vi fick till en skapligt dekorerad gran ändå med hjälp av de kulor och dekorationer vi redan hade som tål att trilla i golvet! Kanske inte min drömgran, men jag slipper i alla fall stänga in vare sig gran eller barn, alternativt gå omkring på helspänn med hjärtat i halsgropen och oroa mig för när han kommer dra ner nån kula som kommer att gå i tusen skärvor…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s