Snögubbedukning!

Satt och slöbläddrade i Christmas Ideas medan lillprinsen åt sin frukost och fick syn på den här bilden! Jag har nog aldrig sett vare sig en sötare eller mer kreativ juldukning någonsin! Var såklart tvungen att testa direkt och voilà! Det funkade alldeles utmärkt trots min uppenbara brist på passande servetter… 😀

Busenkelt och effektfullt skulle jag säga, framför allt om man t ex har ett separat barnbord! Tror att snögubbarna skulle göra succé där! Bara att ställa assietten och mattallriken intill varandra som på bilden, placera kniven på assietten lite snyggt på svaj som hattbrätte och med en servett som hattkulle. Sen dit med gaffel och sked som armar, morot som näsa, och så två ögon (jag hade dotterns nyligen insamlade kastanjer till hands) och så the finishing touch; peta in ytterligare en servett vikt som en chic scarf mellan tallriken och assietten!

Frågan är bara om vårt köksbord är stort nog att duka så här på..? Snögubbar tar liksom lite mer plats i anspråk än en traditionell dukning…

2 reaktioner på ”Snögubbedukning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s