Gekås Ullared

Jag och dottern tog en sen utflykt till ett julpyntat Gekås igår kväll! Smidigt att de har öppet till kl 20 på vardagskvällar, men jag var förvånad över hur mycket folk där var en fredagskväll! Mysigt var det hur som helst att komma dit i mörkret och mötas av ljusslingor och snöflingor på fasaden…

Jultorget var förstås fullt av just julprylar, alltifrån dörrmattor och glitter till självlysande tomtar och doftljus. Men även i resten av varuhuset kunde man skymta lite julighet… Den här söta hoodien med renar på som jag gick förbi på damavdelningen t ex!
Och på barnavdelningen hade lucia- och tomtekläder kommit fram!

På bokavdelningen fanns där en hel del juligt, både för barn och vuxna!Självklart var även matavdelningen full av jul! Chokladkalendrar, julgodis, olika sorters glögg och must, pepparkakor i mängder, saffransbullar, juliga chokladaskar osv, men där blev jag så exalterad att mitt fokus skiftade en aning från dokumenterande till shoppande…… 🙂

4 reaktioner på ”Gekås Ullared

  1. Annette skriver:

    Hej, jag har skapat en julgrupp på FB! Alltså inte en sådan med hyacinter, utan en grupp att diskutera julen i, få tips, dela med sig tips, ställa frågor osv. Mest för att jag är så sugen på att prata om jul mest hela tiden;) Det vore kul om du och dina läsare ville vara med! Gruppen heter ”Julstämning & Bjällerklang” och är nystartat. Tipsa gärna andra. Juliga hälsningar, Annette.

  2. Annette skriver:

    Verkar som om den inte gick att hitta, så nu har jag ändrat till ”offentlig”. Tanken är att tillsammans skapa gruppen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s