Mina secondhandfynd!

Nå, vad hittade jag då tidigare på min tur till Emmaus Second Hand idag? Jo, en hel påse med fina gamla hållare för julgransljus, en ljusstake för värmeljus i form av en snöflinga (har två liknande sen  tidigare, tänkte att de skulle vara fina ihop) och ett gäng julgranskulor i glas. Egentligen tänkta till ett litet projekt jag har i bakhuvudet, men vi får se…

Projektet innebär nämligen att jag i så fall blir tvungen att a sönder dem, och vissa (speciellt klockorna och spirorna här nedan) är nog lite för gamla och för fina för att jag ska kunna ha sönder dem utan att gråta en skvätt…

3 reaktioner på ”Mina secondhandfynd!

    • Carina skriver:

      Superfina!! Och visst är det ”farmorskänsla” över dem, men jag får se om och när jag vågar hänga upp dem. Kanske när ungarna flyttat hemifrån… 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s