Pepparkaksbiscotti?

Just nu står en burk med saffransbiscotti och en med pepparkakor på vår köksbänk och de där två burkarna satte igång mina funderingar, borde man inte kunna göra pepparkaksbiscotti?Om jag utgår ifrån receptet på saffransbiscotti (som blev mitt nya favoritbiscottirecept!) men byter ut strösockret mot farinsocker och saffranet mot kanel, ingefära, nejlikor och kardemumma..? Hmm… Det här måste minsann testas!

En reaktion på ”Pepparkaksbiscotti?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s