2 reaktioner på ”Pom-pom maker #2

  1. Panduro har haft det i flera år. Men jag håller med, sjukt onödigt. Den enda fördelen jag kan komma på är att ”pompom-makers” är hårdare och lite stadigare än kartong så en kan snurra garnet tajtare och få en tätare boll…eller nåt…

  2. Oh, den hade jag helt missat! Panduro! Där hänger jag ju ändå en del… Nåja, än så länge har jag inget jättebehov av garnbollar, får väl se om jag investerar i en den dagen jag av nån anledning måste göra en hög! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s