Fina men urvuxna julkläder till ungarna…

Nackdelen när man som jag är lite för besatt av söta julkläder till barnen och samtidigt försöker vara smart och vara ute i god tid är att kläderna kanske inte alltid passar när det är dags att använda dem… Inför förra julen t ex la jag en beställning hos amerikanska Carter’s/OshKosh och för att det skulle vara lönt med frakten så passade jag på att handla lite inför den här julen också. Och till dottern var det ju inga större problem, hon växer inte så mycket längre, men till lillkillen! Inför förra julen växte han knappt alls och nu växer han som ogräs, men följden att en hel del av kläderna jag köpt till honom inte passade då/passar i år… Lite trist, men inte så mycket att göra åt mer än att lägga ut dem på Tradera så att nån annan kan få glädje av dem!!

Men först tänkte att jag skulle visa upp dem här i bloggen för de är för fina för att inte få synas! ❤

Jag tokälskar trycket på den här lilla bodyn från Carters..

Och den här från Lindex är ju bara för söt med sitt lilla skägg!

Den här har faktiskt inte varit aktuell för oss, men för den med en liten nattskrikare så passar den ju bra! 😉

Den här kommer också från Lindex, köpte den själv på Tradera med tanken att den skulle bäras på julafton. Tji fick jag med min lilla pyttebebis…

Och den här från baby GAP kunde jag bara inte låta bli med sitt fulsöta polkagrisätande julmonster!


Nu hade jag ju ingen aning om i förväg vilken liten ängel vår son skulle vara, så den här köpte jag i förebyggande syfte, ifall han skulle behöva fjäska lite för tomten liksom… Från Carters.
Och såklart att lillebror också skulle ha pepparkaksmönstrad tröja precis som storasyster! Köpte den här (till överpris) på tradera, men den är ju så fiiiin!Och till storasyster misslyckas jag sällan med kläder och storlekar, men den här får vara ett undantag. En superfin topp från GAP med glittertryck på bröstet som tyvärr han bli för liten innan den skulle användas…

Sådär, nu har de fått synas lite och jag slipper gråta för att de inte kommer komma till användning hos oss. Och skulle det vara så att du är intresserad av något av plaggen så ligger alla uppe på Tradera nu!

2 reaktioner på ”Fina men urvuxna julkläder till ungarna…

    • Carina skriver:

      Tack! Och ja, jag tycker också de är superfina, men hellre att de kommer till användning på nåt litet knytte än att de blir liggande oanvända här… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s