Projekt utebelysning är påbörjat!

I söndags var äppelträdet äntligen lövfritt efter stormen Frejas vildsinta framfart, och det sammanföll perfekt med min lust för julstök! Alltså åkte utebelysningen fram och provtändes.En av slingorna lös lite sämre än de andra (men den är trots allt inne på sin fjärde säsong nu!), så dottern och jag for raskt iväg till Rusta för att komplettera med en ny slinga! Vi möttes av juligt budskap..…och julig skyltning!Med målmedvetenhet tog vi sikte på julavdelningen!Närmare bestämt hyllan med ljusslingor..Men när vi fått tag i det vi skulle ha fanns det ju tid att beundra allt annat fint och att klappa de självlysande renarna… 🙂På vägen ut blev vi attackerade av en massa tomtar som prompt skulle hoppa ner i vår kundkorg och följa med oss hem! Nåja, inte mycket att göra nåt åt, chokladtomtar får gärna flytta hem till oss! 😀

Väl hemma med ljusslingan (på praktisk rulle, jag älskar det konceptet!) satte vi igång....och efter lite hjälp av maken; voilà! Slingan är nu uppe!!Dock inte tänd än, vår förlängningssladd för utomhusbruk hade visst fått nya arbetsuppgifter sen förra julen så vi måste nog skaffa en till…

2 reaktioner på ”Projekt utebelysning är påbörjat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s