Jul hos Söstrene Grene!

Söstrene Grene är en av mina favoritbutiker att shoppa julpynt och -pyssel i. Dels har de mycket budgetvänliga priser, och sen ett stort sortiment som oftast inte går att hitta nån annan stans. Nyss fick jag för mig att spana in deras julsortiment och åh vad det fick mig att längta dit! Jag har redan tusen idéer i huvudet på dekorationer och pyssel bara av att kolla katalogen! Tur att vi åker till Köpenhamn snart.. 🙂grene2

grene3

grene1

Hela julkatalogen finns för övrigt att beskåda online här och jag tycker att de gjort ett jättebra jobb med den! Även om man inte har nån butik i närheten tycker jag att  den är värd att spana in, jag fick i alla fall massvis med julinspiration och -idéer när jag bläddrade igenom den. Kolla bara in skärmklippen ur katalogen nedan, mysigt men ändå ganska stilrent. Precis som jag vill ha det! Och en härlig färgskala, mörkgrönt och -blått kombinerat med naturfärger och dova pasteller. Och så har de såklart lärkgrenar och atlasceder som ”granar”. Åh vad jag vill ha en atlasceder i år, om de bara inte vore så förbaskat dyra…

2 reaktioner på ”Jul hos Söstrene Grene!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s