Coca Cola till jul, som att svära i kyrkan..?

Nu rynkar säkert en del på näsan, men jag kan inte hjälpa det. Hittade precis de här två t-shirtarna på Abercrombie & Fitch och blev lite kär! Bägge med klassiska coca cola julmotiv, isbjörnarna och tomten.

afjul4 afjul5

Jag hade lätt kunnat tänka mig isbjörnarna själv och gärna sett tomten på maken! Och för att rättfärdiga mig lite så kanske jag ska tillägga att för mig är cola ingen juldryck. Det är en dryck. Julmust däremot är en riktig juldryck och det enda som funkar att dricka till julmaten enligt mig! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s