Juliga nappar till babyn!

Precis innan dottern slutade med napp i upptäckte jag att det förekom speciella vinter-/julutgåvor av nappar! Snacka om att jag som julälskande nybörjarmorsa hade missat en viktig grej… Jag lyckades i alla fall haffa ett tvåpack med Esskas Classic där den ena var transparent med en snöflinga på och den andra vit med en silvrig stjärna på knoppen. Förra året hade jag ju förvisso en liten nyfödd bebis vid jul, men han var så ytte-pytteliten att bara de allra minsta prematurnapparna passade i hans lilla mun (och det utbudet är inte jättestort kan jag tala om)… Så i år slår vi på stort! Ska man ändå ha napp kan man lika gärna ha roliga nappar, så nu har jag beställt från både svenska Esska..esska1 esska2 esska3 esska4

…och från Mam!

mam-original-6-months-pacifier-christmas-red-white mam-original-6-months-pacifier-christmas-blue-white

Nu hoppas jag bara att lillprinsen ska bli nöjd med sina julnappar, men det är nog inga problem. han är som tur är allätare när det kommer till nappar!

4 reaktioner på ”Juliga nappar till babyn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s