God Jul: kakor, knäck och karameller

Den här boken lånade jag på bibblan häromdagen, GOD JUL kakor, knäck och karameller, skriven av Clara Lidström (Underbara Clara) och Annakarin Nyberg. Redan första kvällen bläddrade jag igenom boken och blev stormförtjust! Den är full av smaskiga recept, innehåller ett par klassiska pysseltips men framför allt är den en orgie i fina och stämningsfulla bilder!

Häromdagen när jag hämtat dottern på fritids så ville hon baka någonting, och varför inte testa nåt ur boken tänkte jag? Valet föll på koppkakor, som muffins man gräddar i mikrovågsugnen (receptet finns här) och det var en fullträff må jag säga! Lätt recept (dottern på sex år löste det hela nästan själv) och snabbt och smidigt att kunna grädda i mikron! Dessutom var de försvinnande goda, de gick åt så snabbt att allt som fanns kvar när jag skulle fota var de här tomma kopparna… 😀

Slutsats; jag måste nog skaffa mig ett eget ex av den här boken och det snabbt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s