Öl med fina och juliga etiketter!

Jag dricker ju inte öl själv som ni kanske vet, men det händer att maken gör det emellanåt och jag gillar att överraska honom med lite roliga ölsorter ibland. En grabbig vuxenvariant på en påse blandat smågodis till helgen liksom.. 😉 Nu har jag hyfsat bra koll på vilka hans favoriter är (efter 12 år tillsammans vore det ju konstigt om jag inte hade det…) men ibland överraskar jag honom med nya sorter, ofta utifrån ett speciellt tema. Det kan vara allt ifrån ursprungsland, bilderna på etiketterna, småskaliga bryggerier eller som nu senast, juliga öl med roliga/fina etiketter! Här är några av ölen som fick följa med mig hem…

Och den här glöggetiketten se, jag bara älskar den!! Har faktiskt inte provat Ripas Ekologiska glögg, men det får nog bli nästa inköp till glögghyllan. Ska bara göra plats för den först… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s