Nytt änglaspel!

…eller ska jag kanske kalla det granspel? För änglar finns där inga…

Jag är svag för många saker som har med julen att göra, och klassiska änglaspel hör dit. Fast just det här var kanske inget klassiskt änglaspel, med tanke på att själva änglarna de facto saknas. Istället hänger där små granar som snurrar runt när ljusen är tända, och i toppen strålar en liten stjärna…

Och det sötaste av allt, de små paketen som hänger under klockorna… ❤
(Fast jag ser nu att jag hade lite bråttom att fotografera, på första bilden har jag inte hunnit hänga upp paketen än…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s