Årets första julmarknad – check!

Det här helgen har verkligen gått i julens tecken! Inte nog med att säsongens första snö äntligen kom, jag har dessutom hunnit med årets första julmarknad, Wapnö Julmässa strax utanför Halmstad!

Wapnö har alltid varit lite av ett startskott för mig, lite att det är ok att jula på riktigt liksom. Att man inte behöver smyga med julen längre, och så blev det nog även i år.. Hur som helst, här finns verkligen allt möjligt till salu, vissa saker mer juliga än andra! Alltifrån Handstöpta ljus..

…handdrejade ljusstakar och krukor..


…fantastiska kransar!

..och julbockar i granris. Fast jag har aldrig riktigt fattat grejen med de här bockarna? Halmbock – javisst, men granbock? Njae… Inte min kopp med te!

Som vanligt fanns här flera olika försäljare av fårskinnsprodukter!

Jag älskar fårskinn!

Varma och sköna stickade tröjor..

…och vad som verkade vara årets trend, plagg stickade i alpackagarn! Jag klappade både på fällen som de här  mössorna låg på och fick känna på ullen som man har och spinner garnet av och jösses vad mjukt!

Söta tomtar fanns här såklart också i mängder!

Liksom ännu mer fårskinn. Snacka om att jag blev sugen på att slå mig ner och mysa här!

Inte så lite Ernst-känsla över det hela!

Sen fanns här såklart en uppsjö av julmat också men det får bli ett eget inlägg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s