Betongtomtar!

Sprang på de här fina tomtarna i betong när jag var och lunchade med en god vän igår. Tyvärr var de inte till salu och jag kunde inte hitta info om varifrån de kom.. Synd, för det här är prydnadstomtar helt i min smak!

k

Men när jag kom hem började min hjärna spinna vidare… Betong, det har jag ju pysslat med förut. Och egentligen är ju de här tomtarna nästan helt konformade (undantaget näsan då). Så himla svårt borde det inte vara att få till nåt liknande själv!

Lite googlande hjälpte mig att hitta den här sidan.

Nu är de här tomtarna visserligen lite mer arbetade än jag hade tänkt mig, men man kan ju forma slutresultatet lite som man vill, skippa skägget och luvan liksom. Det är ju det som är det fina med DIY! 🙂 Tror bestämt att jag ska ta och leta upp några lämpliga formar att testa med!

2 reaktioner på ”Betongtomtar!

    • Carina skriver:

      Nej tyvärr, det föll på att jag inte hittade några lämpliga formar att gjuta i, men skam den som ger sig! Jag håller ögonen öppna efter passande föremål! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s