Multiflora hyacint!

Jo, jag nämnde ju igår att jag var och köpte multiflorahyacinter häromdagen. En multiflorahyacint är en hyacint med många små sidolökar och flera  blomstänglar.. En sån här helt enkelt!SavedPicture-2015121121442.jpg

Och vad ska jag då ha dem till? Ja, förutom att de är väldigt snygga precis överallt, så har jag ett litet dilemma i att vissa av mina hyacintglas är för små för traditionella hyacintlökar. De här två t ex..

Då är det smidigt med en multiflora med många lite mindre sidolökar som går alldeles utmärkt att bryta loss från ”moderlöken” och placera på egen hand i en hyacintvas! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s