Gårdagens julbord; en resumé..

Gårdagens julbord med jobbet var det bästa på länge med god mat, roliga kollegor och bra underhållning i en trevlig och julig miljö! Några egna bilder därifrån på maten blev det dessvärre knappt, mysbelysning och trängsel runt faten var iofs stämningsfullt, men knappast nån optimal fotomiljö så alla bilder är lånade från tylösand.se (klicka på bilderna för att komma till originalen)…33257a386d4cd1ab39278e2c861247c4Sillbordet var väl det som var minst bra, även om det var bra det med! Löksillen var lite mosig i konsistensen och några av de andra sillarna var lite för salta, men äggen var perfekta (säger jag som egentligen inte ens gillar ägg!)… Och så saknades laxen! Laxen hade sin plats på det kallskurna bordet istället, lite konstigt kan jag tycka. I min värld är laxen en fisk och hör därför ihop med sillarna… Men men, laxarna var många och goda så det gjorde inte så mycket!f656233b53e4364787984e58e2e606d7Och om sillen och laxen var bra så kan jag tala om att det kallskurna var gudomligt!! En rökt hjort som smälte i munnen, rostbiff som var perfekt rosa, kalkonbröst, skinkor, syltor, korvar och pastejer! Mmmm!!!!Julbord_Tylosand_lowresDet varma bordet sen var ingen besvikelse det heller, köttbullar & prinskorvar såklart, Janssons och kål i alla olika färger, revben som var så möra att de nästan föll isär osv… Men grädden på mandelmusslan var ändå gottebordet!! Hemlagat godis, alltifrån wienernougat och fudge till marmeladgodis i regnbågens alla färger samt hembakade mandelmusslor, pepparkakor och klenäter i långa banor! Jag älskar gottebord!!06978f5661bd86488fb7637a6a011bd3Det enda dumma är väl att gottebordet alltid kommer sist så man är redan proppmätt efter alla de andra rundorna! 😀

Dessutom bjöds det på riktigt bra underhållning av Showtime Christmas, kanske inte riktigt så julig som jag hade önskat, men helt ok ändå!promobild_ver2_webb_sRGBHär ligger ett litet smakprov från en av repetitionerna…

Så, för att sammanfatta det hela så var det en riktigt bra tillställning och jag är supernöjd! Tack jobbet!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s