Julpynta bilen, v 2.0

Förra året hittade jag ju en Rudolfkostym till bilen på Netto, dessutom hade jag den stora turen att även få se irl också, på en bil vars ägare inte var riktigt lika feg som jag.. I år verkar de ha tagit konceptet inte bara ett, men två steg längre! Eller vad sägs om en tomte- respektive granoutfit till bilen?

Fast njae… Jag är nog fortfarande för feg när det gäller min egen bil, men skulle onekligen dra på smilbanden om jag möttes av det här tomteflinet i jultrafiken! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s