Julkulefågelmatare!

Jag kärade ner mig lite i de här fågelmatarna för jordnötter när jag var på Granngården senast, påminner de inte lite om såna där fina gamla julgransdekorationer i formen, ni vet såna här spiror..?

Orient heter modellen och är tänkt för jordnötter. Här hittar ni den (fraktfritt för tillfället!), och hade jag inte haft fullt av kajor i trädgården som envisas med att käka upp småfåglarnas mat på nolltid så hade jag lätt hängt upp ett par såna här röda i mitt äppelträd utanför köksfönstret. Tänk er hur fint det hade sett ut i skymningen! Med ljusslingan och röda fågelmatar-”kulor”… 🙂

I’m in löööööv! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s