Skolavslutning i kyrkan!

Jag vet att diskussionerna i ämnet går heta men jag kan inte hjälpa det. Jag tycker att skolavslutningen (åtminstone inför jullovet) ska vara i kyrkan! Det är ju tack vare kyrkan vi firar jul som den ser ut idag och barnen därmed har jullov..


Nu har jag hur som helst precis lämnat dottern utanför kyrkan (föräldrarna fick tyvärr inte vara med pga platsbrist) och när jag ska gå därifrån förstår jag helt plötsligt grejen med de där små prydnadskyrkorna som lyser inifrån, det ser ju helt underbart mysigt ut!! 😊

En reaktion på ”Skolavslutning i kyrkan!

  1. Visst är det mysigt med kyrkan, framför allt så här runt jul. Jag tycker att det är en jättefin tradition att skolavslutning både inför jul och sommar sker i kyrkan, det är så mysig stämning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s