Tandläkarbesök och tröstshopping!

Var hos tandläkaren nu på morgonkvisten (de ringde ju när jag stod mitt i fudgekoket!) och jag måste ha världens gulligaste tandis! ❤ ”Det är klart man ska äta knäck till jul!” och ”Åh, det är ju så gott med hemkokt kola!” Har nog aldrig hört nån inom tandvården tala så väl om godis förut! Men även om man nu råkar ha världens charmigaste tandläkare så är det ju sällan kul att hoppa upp i den där stolen och få munnen full av obehagliga redskap. Klart man får trösta sig med lite shopping efteråt! 😉 Jag har tur för min tandläkarmottagning ligger vägg i vägg med en Yankee Candle återförsäljare. En burk med Seasons of Peace fick följa med mig hem idag! 😊

En reaktion på ”Tandläkarbesök och tröstshopping!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s