Fler jultröjor!

Från Gina Tricot den här gången och på väg in till butik verkar det som.. Och 199 pix känns som ett överkomligt pris! Men dessa skulle jag nog säga är mer som lite tokroliga varianter på Ugly Christmas Sweaters än fina jultröjor. Den första skulle jag nog kunna tänka mig, men resten får troligtvis hänga kvar i butik och glädja nån annan.. 🙂74701857702_m74701384702_m74701384802_m74701544602_m74701668202_m

2 reaktioner på ”Fler jultröjor!

  1. Såg precis tre olika stickade på H&M och tänkte såklart på dig. Hittar dem inte på webbshoppen men det var en svart med en julgran på, en grå med en stor glittrig kula på där det stod HO-HO-HO och en vit med en text jag inte minns. Verkar dock finnas två andra tröjor under HM’s divided kollektion. Så spana in där.

    • Julpussar skriver:

      Oh, tack för tipset! 🙂 Måste spana in dem så snart jag bara hinner!!
      Du är så gullig som tipsar mig om alla jultröjor!! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s