En helg i julmarknadernas tecken!

Det är ju inte bara fars dag den här helgen (glöm nu inte att fira pappa ordentligt på söndag!) utan även en massa julmarknader som drar igång! Själv planerar jag att besöka två av dem den här helgen och förhoppningsvis ytterligare en nästa helg.. 🙂

I kväll lutar det åt Hallandsjul på Lilla Böslid strax utanför Halmstad, en julmarknad som jag faktiskt aldrig besökt själv tidigare men som jag hört mycket gott om! Och i morgon kör jag och en god vän till Smålandsjul på Huseby Bruk istället som ska vara något alldeles extra i julmarknadsväg. Har inte varit där tidigare heller faktiskt så jag ser verkligen fram emot helgens besök!

Bild från mitt besök på Wapnö förra året.

Nästa helg blir det en gammal goding i stället, julmarknad på Wapnö, och där har jag nog varit varje år sen de började med julmarknader! Strunt samma om jag varit nyförlöst (2014) eller kommit direkt från Landvetter efter en Australienresa (2006), Wapnö julmarknad har liksom varit startskottet för mitt julande ”på riktigt”, att det plötsligt är ok att gå all in på julpyssel, -musik, -bak osv..

Men i år hoppas alltså jag att den känslan infinner sig en vecka tidigare, helst redan nu i kväll då.. 🙂

4 reaktioner på ”En helg i julmarknadernas tecken!

  • Julpussar skriver:

   Åh, det hade varit superkul!! Vi åker från Halmstad framåt halv elva. Siktar på att vara där runt lunch och ett par timmar framåt! Ska bli sååå kul och mysigt! 🙂

   • Du känner igen mig på troligtvis helt svarta kläder, en vit mössa med pälsboll på huvudet och kameran i högsta hugg 🙂 OM du ser mig så MÅSTE du komma och säga hej! Innan vi drar måste jag skriva ett blogginlägg, hinna köpa en ny telefon eftersom min drunknade i toaletten i förrgår. Vid 15 tänder de marskalkerna, var kvar då för det är supermysigt.

    Om inte annat så ha det härligt, och huseby är fantastiskt. Men ta med kontanter!

   • Julpussar skriver:

    Vi stannade kvar tills efter mörkrets inbrott, men tyvärr hittade jag inte dig i folkvimlet (mycket folk var där!). Men du har helt rätt i att det är en helt underbar julmarknad!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s