Saffransbiscotti!

I helgen hann jag även med julbaks-premiären! Först ut blev saffransbiscotti, den här gången enligt nytt recept ur min favoritbakbok, Bröd Bröd Bröd av Martin Johansson (aka Pain de Martin), en perfekt julklapp till den bakintresserade för övrigt! Jag älskar boken och har hittills inte misslyckats med ett enda recept ur den… 🙂Saffransbiscotti var det ja, tidigare har jag  använt mig av lite olika recept och förra året fastnade jag ju för Icas variant efter ett tips av Helénes underbara jul. Receptet jag testade nu är inte helt olikt Icas, lite mindre smör & mjöl bara, och så bytte jag ut pistagekärnorna mot grovt mortlad kardemumma istället och gräddade på lite högre temperatur.SavedPicture-2016111321525.jpg

Härligt gyllengula & försvinnande goda blev de hur som helst! 🙂

2 reaktioner på ”Saffransbiscotti!

    • Julpussar skriver:

      Bara att sätta igång ju! Just saffransbiscotti tycker jag är så himla tacksamt att ha hemma, lagom små munsbitar som alltid finns till hands när saffranssuget sätten in… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s