Smålandsjul på Huseby!

Jag hann ju faktiskt med två julmarknader i helgen, nummer två var Smålandsjul på Huseby, en helt ny bekantskap för mig men som jag hört mycket gott om!
Det första jag la märke till när vi kom dit var de underbara omgivningarna! Snacka om perfekt läge för en julmarknad!Och ja, den fantastiska rimfrosten som klädde alla träd gjorde säkert sitt till för att skapa den där magiska stämningen… 😉
Hur som helst, efter en lång biltur dit var vi alla hungriga när vi kom fram. så en skinkmacka med senap, lite risgrynsgröt och en lussebulle satt fint innan vi gav oss i kast med själva marknaden!

…och ungefär där dog batteriet i min kamera, men jag hann i alla fall föreviga dottern som glatt hoppade upp i tomtens knä och berättade att hon bland annat önskar sig en ponny, lego och målarböcker i julklapp!

I övrigt kan jag bara hålla med alla som lovordat den här julmarknaden! Massa utställare, härlig miljö och julstämning galore, det enda negativa är väl att det var lite väl mycket folk där för min smak.. Det var svårt att komma åt vissa utställares montrar och kö in i flera av lokalerna, men jag lyckades ändå komma därifrån med ett par kassar fulla av korvar, godis och hantverk!

Och slutligen, jag kunde bara inte låta bli att tänka på dig Charlie när jag såg den här! 🙂

Så that´s all folks, åtminstone i bildväg från mig. Vill ni se fler bilder från Huseby så rekommenderar jag att ni besöker bildinlägget som Helénes underbara jul postade nu på morgonen!

2 reaktioner på ”Smålandsjul på Huseby!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s