Tivoli, äntligen är det dags!

På lördag smäller det! Då öppnar Jul på Tivoli i Köpenhamn, och som jag har längtat! 🙂 Jag älskar att strosa runt i ett julpyntat Tivoli och bara njuta av stämningen och beundra alla underbara dekorationer…tivoliSå gissa om jag kommer att hänga på låset när de öppnar? Och förhoppningsvis få en glimt av när självaste Jultomten tänder den stora julgranen.. Och skulle jag nu mot förmodan missa julgranständningen så kan jag ju alltid ta med ungarna och göra ett besök hemma hos Tomten och försäkra mig om att han fått årets önskelistor…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s