En idé till årets utomhusdekorationer!

Senaste dagarnas funderingar på Tivoli gav mig en idé till årets juldekorationer utomhus!Nån snygg gammal släde äger jag inte, men utanför vår entré har vi två stora krukor med murgröna som bas (finns på bild här), tidigare år har jag oftast julpyntat dem med barrväxter av olika slag, som i inlägget jag länkade till ovan, men i år tänkte jag försöka mig på att göra annorlunda!

Under förra årets Tivolibesök fastnade jag för alla fina korgar fyllda med julgranskulor (skrev om det bl a i det här inlägget på Grannliv) och idén är ju egentligen superenkel att kopiera själv!Jag tänker helt enkelt leta upp en massa olika julgranskulor billigt på loppisar & second hand, fylla mina krukor med dessa och sen spraya med fusksnö för att kunna åstadkomma nåt liknande!

Är det inte stämningsfullt med frostiga julkulor så här..? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s