Pepparkaksbak, att göra det enkelt för sig…

I vanliga fall älskar jag att baka pepparkakor och kan stå hur länge som helst och välja & vraka mellan alla mina fina kakformar. Men ibland är tiden knapp och man tvingas att effektivisera baket en aning, är det då viktigast med goda hembakade pepparkakor till glöggfesten eller är det viktigast att de ser snygga ut..? I mitt fall vann det förstnämnda alternativet när jag i veckan som gick var ensam hemma med två ungar och samtidigt behövde förbereda lite inför helgens adventsfika. Jag gjorde helt enkelt det lätt för mig och skar ut pepparkakor på löpande band (med en pizzaskärare av alla redskap!)!
Inte nog med att det går snabbt och är lätt, degspillet blir minimalt så man spar tid på färre utkavlingar också!
Dessutom blir kakorna sådär grafiskt enkelt snygga tycker jag…Perfekta med en bit cheddar och en klick av den där fikonmarmeladen jag tipsade om i morse! 🙂SavedPicture-2016112616357.jpg

8 reaktioner på ”Pepparkaksbak, att göra det enkelt för sig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s