Nyheter på årets julbord…

Varje år försöker jag ju hitta nåt nytt roligt recept att testa till julbordet och i år har jag hittat två…

Det första är en pepparrotssill som jag åt på julbordet med jobbet för en dryg vecka sen, supergod, fräsch och med ett lagom sting av pepparrot. Den ska jag försöka mig på att kopiera i år.. Jag har hittat ett recept att utgå ifrån här, men sen  får jag väl smaka mig fram tänker jag.

Sen när vi ändå är inne på pepparrot så har jag en hang-up på kombinationen pepparrot och kallrökt lax så när jag snubblade över det här receptet i mitt letande efter pepparrotssill så kände jag att det bara måste jag ju testa! Erik Lallerstedts västerbotten- och pepparrotsröra till kallrökt lax, det låter ju hur gott  som helst!

2 reaktioner på ”Nyheter på årets julbord…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s