Julen dansar ut!

Tjugondedag Knut idag men hos oss dansade julen ut redan till trettonhelgen. Vår gran började barra och eftersom både jobb och skola började i måndags så kändes det helt enkelt bra att ha städat ut julen innan dess..Enda undantaget är min älskade Flingstjärna som fortfarande hänger och lyser i köksfönstret. Det bär mig lika mycket emot att ta ner den i år som det gjorde förra året… 🙂

2 reaktioner på ”Julen dansar ut!

  1. Här ska det ske idag, alltid lika vemodigt… Men det som jag har allra svårast för är granen. Vi har haft konstgjord de senaste två åren o då blir det liksom ännu svårare, eftersom den aldrig barrar och är precis lika fin som när vi satte in den…

    • Julpussar skriver:

      Ja, om granen är lika fin nu som när ni satte in den kan jag tänka mig att det är svårt att ta ut den! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s