Jätteknäck, hur tänkte man här?

Jag tog ett varv runt julhyllan på mitt lokala City Gross häromdagen och reagerade på det här; knäckformar i storlek XL.

Ganska söta med sina fina färger och stjärnmönster, men jag kan inte låta bli att undra hur tänkte man här egentligen? Knäck i sig är ju en ganska otymplig godbit att äta tycker jag. Den går ju liksom inte att dela eller ta en liten bit av, utan man måste ju verkligen ha in hela den där hårda och sega knäckklumpen i munnen på en gång. Förstå mig rätt nu, jag älskar knäck! Men den känns stor nog som det är i en vanlig knäckform, vill man då verkligen ha in en knäck i storlek XL i munnen? För de var ganska stora de där formarna, snudd på minimuffins i storlek skulle jag säga…

img_0777

Njae, jag tänker då inte köpa dem i alla fall. Eller åtminstone inte till att göra knäck i. Men man skulle ju kunna lägga ex vis Mozartkulor i dem? Eller kanske göra små mini cupcakes..? Hm.. Jag får nog fundera på det här ett varv till! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s