Bad Moms 2 – A Bad Moms Christmas

I fredags var det riktigt ruskigt väder hos oss så jag passade på att gå på bio med en tjejkompis. Vi såg Bad Moms 2- A Bad Moms Christmas och jag fick en riktig megados med amerikansk julstämning! ❤

mv5bmtuwnta4mdmxnl5bml5banbnxkftztgwmje4njq0mzi-_v1_sy1000_cr006741000_al_

Vi såg ettan när den gick på bio men jag var nog inte riktigt beredd på vilken typ av film det var då. Visst skrattade jag en hel del, men vissa skämt kändes plumpa och lite på gränsen.. Den här gången räknade jag med en ganska låg nivå på humorn, plus att jag verkligen såg fram emot jultemat!

Filmen handlar om samma tre mammor som ettan gjorde och tar väl mer eller mindre vid där den slutade. Skillnaden är att nu handlar det om relationerna mellan huvudpersonerna och deras egna mammor och hur de förhåller sig till julen. Även om mycket av handlingen känns överdrivet på klassiskt amerikanskt filmmanér så känner man (eller åtminstone jag) lätt igen sig i situationer och kan dra paralleller till sitt (mitt) eget liv, om än i oändligt mycket mindre format.. 🙂

Det är en lättsam amerikansk komedi, bitvis väldigt förutsägbar och med en hel del skämt under bältet men med en fantastisk julkänsla och en traditionell amerikansk sensmoral på slutet. Tar man bara filmen för vad den är så har man en rolig biostund framför sig med många skratt och ganska hög igenkänningsfaktor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s