Dagens ungdom…

Nu känner  jag mig riktigt gammal och gnällig, men jag hittade den här bland julprylarna när jag var och handlade igår kväll; ett färdigt ”letter to Santa”-kit med brevpapper, kuvert, klistermärken och penna.

image

Ganska sött iofs, men vad hände med ungarnas kreativitet? När jag var liten fick vi minsann komponera våra önskelistor själva med färgglada pennor och egenhändigt ritade bilder. Och det funkade alldeles utmärkt att skriva med en vanliga pennor på vanligt papper. Kuvert minns jag inte ens att vi hade nåt, jag tror att tomten (läs: mamma) kom om natten och hämtade önskelistorna personligen…

Sonen är för liten för att knåpa ihop egna önskelistor än, men jag bli alldeles varm inombords när jag ser de dottern skrivit alldeles själv de senaste åren..

Vem vet, kanske börjar jag bli gammal & gnällig, eller så har jag bara ett mjukt mammahjärta, men jag hade valt önskelistorna skrivna med färgglada pennor på knyckligt papper framför ”köpevarianten” vilken dag som helst! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s