Igår åkte den ut!

Nu är det officiellt, julen börjar lida mot sitt slut och igår åkte granen ut hos oss.

img_3645

Och precis lika underbart och mysigt som jag tycker att det är att ta in  granen och klä den innan jul, lika skönt är det att slänga ut den innan den förvandlas till ett måste som tynger mitt dåliga samvete…

img_4101

Nu ligger den fint på vår infart och väntar på att det lokala flicklaget ska hämta den för att samla in pengar till sommarens fotbollskupp. En smidig lösning tycker jag; vi slipper hyra släp och köra den till återvinningen själva och de får en slant till sina aktiviteter, win-win!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s