Fynda julprylar off season!

Om man nu ska shoppa nya julprylar så är såklart utbudet som allra störst lagom långt innan jul, men med det inte sagt att det är omöjligt resten av året!

En snabb sökning på H&M gav det här resultatet och hos Ellos kan man hitta både det ena och det andra i julväg, mycket till nedsatta priser.. Själv gjorde jag en spaning i Köpenhamn tidigt i våras, inne på Zara Home fyndade jag ju bl a de här godbitarna, men det fanns mycket annat att spana in också i resten av staden!

Supersöt snöglob från Greengate inne på Illum Bolig!

Servetter, juldekorationer och julporslin från Zara Home..

Det här fina fatet var jag nära att köpa med mig hem, men jag hejdade mig i sista sekund. Våra köksskåp är redan på tok för fulla med allt mitt julporslin…

4 reaktioner på ”Fynda julprylar off season!

  1. Anna S skriver:

    Hej! Söker hjälp från en med julkoll ☺
    För kanske 8 år sen passerade jag en butik i närheten av Humlegården i Stockholm. I skyltfönstret hade de vackra och spektakulära juldekorationer i form av gammaldags karuseller och julbyar. Fastnade så för en viss ”merry-go-round”, väldigt detaljrik. Jag har börjat tänka på den igen men får inga träffar på nätet. Närmaste träffen var en maria montazami- blogg från Amelia, men den var nog köpt i USA. Nu undrar jag om du har sett någon sådan, helst i Sverige, när du dammsugit nätet på julinspiration? 🤗🤗🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s