Tips på bra Netflixfilmer med jultema!?

Nu behöver jag er hjälp! Ser ju överallt i mitt flöde (både på insta och på bloggar) hur folk julmyser med Netflixrullar. Igår försökte jag med, men det gick väl sådär får jag erkänna…  You Can’t Fight Christmas är säkert en jättemysig rulle om man gillar den typen av filmer, men jag orkade faktiskt bara se halva. Den kändes ganska förutsägbar och vissa skådespelarinsatser lämnade väl en del att önska. Visst var den full av julstämning med både belysning, tomtar & granar, men jag kräver visst lite av filmens handlig också verkar det som…

Så tipsa mig nu, vilka är era favoriter när det gäller julfilmer på Netflix? Det behöver absolut inte vara renodlade julfilmer, bara man får till den där mysiga julkänslan på nåt vis så är jag nöjd… 🙂 I helgen såg jag ju både Nötknäpparen & Grinchen på bio och dem älskade jag bägge två!

6 reaktioner på ”Tips på bra Netflixfilmer med jultema!?

  1. Jag har för mig att jag såg ”the Family Stone” på netflix för någon vecka sen! Det är bra julkänsla och lite mer djup än alla dess Hallmark-filmer (som också är mysiga men är, precis som du skriver, väldigt förutsägbara).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s