Julmarknad på Röda korset & Amnesty!

Efter fredagens julmarknad var jag verkligen ”in the mood” så jag hängde glatt på låset när först Amnesty & sen Röda korset öppnade sina julloppisar här i stan i lördags! Massvis med förväntansfulla människor, julmusik strömmande ur högtalarna och så bjöds det på glögg & pepparkakor! 🙂

Själva shoppingen blev det väl lite si och så med, men några små fynd fick jag med mig hem! Den här söta minijulgransfoten i gjutjärn t ex!img_1428 (Den sitter numera på min lilla adventsgran istället för den där fula plastkrukan som jag stört mig på sen jag köpte granen…)

Och sen kunde jag ju bara inte låta bli de här tre gamla julgransdekorationerna i glas…img_1425

Men det var faktiskt den enda jag köpte, i övrigt gick jag mest omkring och insöp atmosfären och beundrade alla fina gamla julsaker! Och som alltid fastnade jag vid bergen av vackra tryckta jultextilier… ❤

img_1413-1img_1415img_1419img_1420img_1416

Jag önskar att jag hade haft plats för dem alla hemma hos mig, men nu är så inte fallet så de fick ligga kvar och vänta på att någon annan ska falla lika pladask för dem som jag gjorde…

I övrigt fanns det allt det där gamla vanliga som man förväntar sig på en julloppis; julgranskulor, jultallrikar, porslinstomtar, ljusstakar och juliga plåtburkar för att nämna något..

img_1202-1img_1206-1img_1211-1img_1220-1img_1219-1

 

2 reaktioner på ”Julmarknad på Röda korset & Amnesty!

  1. Sandra Adegren skriver:

    Älskar julloppisar! Sist kom jag hem med alldeles för många dukar, men de blir smutsiga så fort så tänker att jag byter lite då och då 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s