Söta julkrubbor!

Under helgens besök i den danska huvudstaden hann jag med en snabb vända på stan också och spanade in de här söta krubborna! Jag har ju skrivit om mina tankar om julkrubbor tidigare (bl a här & här), och själv har jag ju min lilla söta porslinskrubba från Alessi, men jag brukar ändå hålla ögonen öppna när jag ser söta och lite annorlunda krubbor..

Den första i vit plåt kommer från Alessi, men de andra två minns jag faktiskt inte varifrån de kommer..

Enkel & stilren i vitt & guld från Alessi.

Superfin  och enkel krubba av trä i mjuka former!

Lite roligare krubba i trä med glada färger och luddiga får (och vise män…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s