Nytt tänkvärt juligt favoritcitat!

Jag har ju länge haft ett citat från Grinchen av  Dr Seuss som mitt juliga ”favoritcitat” (om man nu kan ha ett sånt)..

grinchen

Men i morse snubblade jag över ett nytt tänkvärt citat från ett juligt konto jag följer på instagram..

christmas quote

Innebörden är ju egentligen ungefär densamma, att julen inte handlar om julklappar eller andra materiella saker, utan om vem man tillbringar den och om själva känslan och gemenskapen! Jag har faktiskt ingen aning om vem som kläckt ur sig den här tänkvärdheten (står bara anonymous source i bildtexten) men jag gillar definitivt hur h*n tänker! ❤

Har du något juligt favoritcitat?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s