Lyxig adventskalender från konditori Pascal!

Tidigare i höstas råkade mannen och jag av en slump hamna i tv-soffan framför det här programmet som handlar om konditori Pascal i Oslo. I just avsnittet vi såg skulle de förbereda årets adventskalendrar fyllda med handgjorda praliner. Kalendrarna såg precis lika ljuvliga ut som allt annat de tillverkade i programmet och jag drömde mig bort till chokladhimlen den natten…

Men sen föll hela grejen i glömska tills häromdagen. För gissa vad min älskade man kommer hem med till mig om inte en pralinkalender från just Pascal! ❤

Den doftar underbart av choklad och jag förmodar att innehållet är minst lika gott som utsidan är fin.. 🙂 Nu längtar jag extra mycket tills på söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s