Tomtens dotters lussebullar!

Har precis gjort en sats av Tomtens Dotters berömda lussebullar! De enda jag brukar baka numera… 🙂  Och jag kan gå i god för att de funkar alldeles utmärkt att  baka ut som vanliga lussekatter och pensla med ägg också. Själv har jag gjort en hybrid här, lussekatter penslade med vatten som ska frysas in, för att vid servering tas fram och antingen penslas med smält smör och doppas i strösocker, alternativt glaseras med en florsockerglasyr..

Första bullarna är redan provsmakade, nu väntar jag bara på att resten ska svalna så jag kan frysa in dem. Annars lär de vara slut innan första advent! 😉

5 reaktioner på ”Tomtens dotters lussebullar!

    • Carina skriver:

      Klart jag gillar dem! Suersmidigt både att slänga ihop degen och att baka ut, och jag gillar ditt koncept med att frysa in dem odekorerade och sen fixa det precis innan man ska äta dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s