Hyacintmissbrukare?

De här två står i hallen och sprider väldoft nu och jag försöker hitta så många anledningar jag bara kan att gå förbi dem! De är det första man märker när man kommer innanför dörren och det sista man känner innan man går ut. Jag fullkomligt ÄLSKAR doften!
Och jag har en sak att bekänna; Jag väljer alltid de blå, mest doftande sorterna trots att maken är allergisk. Under resten av året är jag en väldigt hänsynstagande fru i det avseendet, men just under hyacintsäsongen struntar jag faktiskt i hans allergi! Förlåt älskling, med det är sånt man får ta när nan gifter sig med en hyacintmissbrukare…

En reaktion på ”Hyacintmissbrukare?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s