Utmaning dag 05: Min definition av julen

Min definition av julen är nog rätt traditionell. Det är en familjehögtid, en tid för lugn och umgänge. Mys och ledighet tillsammans..

Får jag bara fira tillsammans med min familj så spelar faktiskt resten inte så stor roll när det kommer till kritan, även om jag såklart väljer gran, skinka, Kalle Anka och hela baletten om jag bara har möjlighet till det! 🙂

För att illustrera detta har jag valt en bild på dottern, sovandes på vår hund..

Inget direkt juligt med den bilden utöver pepparkakströjan, men den är faktiskt en ren slump (hon hade lika gärna kunnat ha vad som helst på sig), det viktiga är att jag får spendera julen med de här två och resten av min underbara familj!Image

En reaktion på ”Utmaning dag 05: Min definition av julen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s