Utmaning dag 14 – Bästa julminne

Ännu en svår utmaning!

Det finns så många minnen, och inget är egentligen bättre än nåt annat..

Ta bara alla magiska jular när man var liten, att ta in och klä granen på julaftons morgon, den långa väntan på att Kalle Anka skulle börja, nyfikenheten på tomten, känslan på julaftons kväll när man fick vara uppe sent och leka med alla sina nya julklappar.

Eller första jularna sen man själv blev förälder, jag vill verkligen att min dotter ska få uppleva den känslan jag själv hade när jag var liten.

Så, där har vi det! Mitt bästa julminne (eller minnen) är de jag ger min dotter!

400029_10150441179799022_1255662536_nSom här, en sen julaftonskväll när hon somnat på sitt nya ”piano” framför julgranen…

3 reaktioner på ”Utmaning dag 14 – Bästa julminne

    • Carina skriver:

      Tack! 🙂 Hon var så trött att hon somnade med Pippidockan i famnen rakt där hon satt och lekte. Tyckte det var så sött att jag var tvungen att plocka fram kameran och fota innan jag bar in henne till sin säng!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s