Utmaning dag 17: Det bästa med att julblogga är: …

Det bästa med att julblogga är helt klart att mina facebookkompisar inte tröttnar och blockerar mig pga bildbombningen jag brukar utsätta dem för där i december! Nu får de bara ta del av några få, väl utvalda inlägg, resten sparar jag till de som liksom jag nördar in på julen och hänger i julbloggskretsar! 🙂

En reaktion på ”Utmaning dag 17: Det bästa med att julblogga är: …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s