Pistagepraliner!

Har stått i köket nästan hela kvällen nu med de här små raringarna; pistagepraliner. Supergoda och relativt enkla att göra också. Förr om åren har jag bara rullat dem till kulor och doppat i choklad, men i år blev det praliner av dem!
Hur som helst, busenkla att göra:
Blanda ihop 200g bra mandelmassa med 100g malda eller mixade pistagekärnor (skalade och osaltade!) och en skvätt whiskey. Forma till kulor och doppa i choklad. Eller gör som jag gjorde idag, gör praliner av dem!

3 reaktioner på ”Pistagepraliner!

  1. Carina skriver:

    Tack! Jag använder mig av silikonformar. Vet att vissa kunniga inom området bestämt avråder från dem, men jag är riktigt nöjd med mina. Bild finns här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s