Video

Itzhaks Julevangelium

Jag fullständigt ääälskar Hipp Hipp-gänget och den smått galna humor de bjuder på. Varje jul sen 2006 (när den sändes första gången) har jag kollat på Itzhaks Julevangelium och följt Tiffany Persson, Kajan, Morgan Pålsson, Göran Jonsered och alla de andras öden veckorna innan jul. Jag tycker fortfarande att serien är lika hysterisk kul såhär sju år senare!

Har du inte sett programmen innan tycker jag absolut att du ska ge videon här intill en chans, gillar du den finns de andra delarna också att hitta på youtube (ifall man nu inte vill investera i den på dvd som jag råkar ha gjort…) Nu ska jag åtminstone ta en paus i chokladandet och sätta mig i tv-soffan ihop med godingen Itzhak Skenström! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s